Een vak apart

Spoon Bouwrestauratie is van oorsprong een familiebedrijf in de bouw. Al meer dan 20 jaar restaureren we monumentale panden en kunstwerken.

Restaureren is een vak apart. Het herstellen van een bouwwerk in de oorspronkelijke staat vraagt om een jarenlange deskundigheid. Wij hebben die deskundigheid in huis. Met de juiste kennis van technieken en materialen reconstrueren wij nauwkeurig elk monument – van casco tot afwerking.

Spoon Bouwrestauratie levert altijd vakwerk. Tot in detail. Voor de uitvoering beschikken we over specialistische materialen zoals oud natuursteen. Met dit materiaal als fundament geven we het verleden opnieuw vorm. Want een gebouw is meer dan een stapel stenen.

Als de authentieke materialen niet meer voorhanden zijn, dan werken we met alternatieve technieken die het oorspronkelijke materiaal benaderen. We letten daarbij op samenstelling, structuur en kleur. En we bespreken de esthetische wensen met de opdrachtgever.

Spoon Bouwrestauratie is gespecialiseerd in:

Restauratie, onderhoud, reiniging, metselwerk, natuursteen, betonherstel, ornamenten & sierlijsten, keramiek en stucwerk.

Onze technieken

De specialisten

Spoon Bouwrestauratie bestaat uit een team van goed opgeleide specialisten. Onze professionals beheersen hun discipline tot in de puntjes.

Voor en achternaam

specialisme

Voor en achternaam

specialisme

Voor en achternaam

specialisme

Voor en achternaam

specialisme

Voor en achternaam

specialisme

Voor en achternaam

specialisme